A pénisznagyobbításra és -vastagításra szolgáló toldalékok típusai és felhasználása

A nemi szerv hosszának kérdése sok férfit aggaszt, mivel gyakran elégedetlenek a méretükkel. Manapság különféle módszereket és eszközöket használnak a fiúk péniszének meghosszabbítására. Sokan azonban megkülönböztetik ettől a változattól a péniszen lévő fúvókákat, amelyek önmagukban segítenek növelni a fallosz méretét.

Mik azok a fúvókák és mire használják őket?

Hosszabbító fúvóka - egy eszköz, amellyel megnövelik a férfiak péniszét a szex során. Vannak, akik összekeverik őket a hosszabbítókkal, azonban ezek teljesen más eszközök.

Extendert használnak a pénisz méretének fizikai megváltoztatására, fúvókákra pedig csak a jobb szexuális kapcsolat érdekében van szükség.

Miután foglalkozott az eszköz alapvető leírásával, meg kell találnia, mire használják leggyakrabban. Számos oka van annak, hogy miért használnak ilyen eszközöket:

 • a pénisz elégtelen hossza és vastagsága,
 • a partner elégedetlensége szex közben,
 • rövid közösülés,
 • a fej fokozott érzékenysége,
 • gyors magömlés,
 • gyenge orgazmus szexuális partnerben.

Leggyakrabban azonban a reproduktív szerv kis mérete miatt használják őket.

Fajták

Mielőtt fúvókákat használna a péniszre, meg kell ismerkednie ezen eszközök főbb fajtáival. Manapság nagyszámú fúvóka létezik, amelyek szinte minden embernek megfelelnek.

nyisd ki

A nyitott modellt leggyakrabban a srácok használják közösülés során. Ezt az eszközt nem a fallosz meghosszabbítására, hanem vastagítására használják.

típusú fúvókák péniszbővítéshez

Ez további stimulációt biztosít a partner hüvelyének a szeretkezés során. Funkcióját tekintve ez a modell egy másik eszközre – egy merevedési gyűrűre – hasonlít.

A nyitott modell használatához a nemi szerv erekciós állapotba kerül. Ha a fallosz nem izgatott, a készülék nem fog működni a pénisz megnagyobbításában.

Zárva

A zárt eszközök a fúvókák klasszikus modelljei a srácok számára. Különbségük a nyitott eszközökhöz képest, hogy a férfiasság kiterjesztéseként használják őket. Kívülről az eszköz úgy néz ki, mint egy kis betét, amelyet a pénisz fejére helyeznek.

A zárt modell fő előnye a korai magömlés megelőzése szex közben.

Rezgő

Szexuális partnere kielégítése érdekében ajánlott speciális vibrációs masszázzsal felszerelt eszközöket használni.

vibrációs péniszbővítő fúvóka

Különféle vibrációs modellek léteznek költségük és funkcionalitásuk szempontjából. A drágák rezgési sebesség-beállításokkal vannak felszerelve, és távirányítóval kaphatók.

kiütéses

Meg kell különböztetni azokat a fajtákat, amelyek felületén pattanások vannak. Az ilyen eszközök módosításai magasságban, hosszban, alakban és még a pattanások számában is különböznek. A drágább modelleket minta formájában készült golyókkal borítják.

Dombornyomott

A pénisz tehermentesítő eszközeit felületük különbözteti meg, amely különbözik a többi modelltől. A felületet háromdimenziós mintával, hosszú tüskékkel vagy kis golyókkal boríthatjuk. Egy ilyen nem szabványos bevonat felejthetetlen élményt ad a lánynak a hüvely további stimulációja miatt.

férfi megnagyobbított fasz fúvóka

Stimulánsok

Leggyakrabban a pénisz vastagítására használják, mivel szilikonból készülnek. A szilikon stimuláló modellek megkülönböztető jellemzői a felület mintázata és a készülék jellegzetes formája. Ennek köszönhetően a partner hüvelyfalának további stimulálása érhető el. Egyesek hátrányai közé tartozik a fej érzékenységének csökkenése, amikor ezt a fúvókát a pénisz megnagyobbításához használják.

Stimuláló modellek vásárlása előtt javasoljuk, hogy ismerkedjen meg típusaikkal. Például az üzletek további csiklóstimulátorokkal vagy vibrációs masszázzsal felszerelt modelleket árulnak.

Figyelemre méltó modellek

A pénisznagyobbító vásárlása előtt meg kell ismerkednie a jól ismert gyártók hatékony modelljeivel. Csak miután megismerte őket, vásárolhat kiváló minőségű és megfelelő fúvókát a falloszhoz.

egy férfi belenéz a nadrágjába, és egy fúvókával meg akarja nagyítani a farkat

Modell #1

Eltér a többi modelltől, mivel vibrációval ellátott gyűrű formájában érkezik. A készülék tartós szilikonból készült, ezért hosszú élettartamú.

Használatkor ezt a modellt rögzítővel rögzítik a herezacskóhoz, és a gyűrűbe egy merev péniszt helyeznek el. A rezgő golyókkal ellátott gyűrű felső része a fej közelében található. A készülék vibrációs része egy védőtokba van elhelyezve, ami lehetővé teszi a vízben való használatát is. A modellek szex közben öt centiméterrel növelik a pénisz hosszát.

Modell #2

nő az ágyban egy férfival, aki egy fúvókával megnövelte a farkat

A modell gyártása során speciális szilikont használtak, amely lehetővé teszi a fallosz szoros megragadását és alakjának pontos megismétlését a kontúrokkal. Ez a modell tökéletes a rossz fejérzékenységű srácok számára, mivel nem befolyásolja a partnerrel való tapintható érintkezés érzetét.

A modellt három hosszabbítós készletben árulják, amelyek segítségével a hossz 2-3 cm-rel, az átmérő 1, 5 cm-rel nő.

Modell #3

A végén több tömör kis tüske található, és magát a készüléket domborművel borítja. A készülék használatával a férfiasság 5-6 cm-rel meghosszabbodik, és 2 cm-rel vastagodik.

nő egy férfi megnagyobbodott fasz fúvókával

A készüléket további antennák nélkül gyártják a fejen.

4. sz

Külsőleg ennek a fúvókának nincsenek jellemzői. Sok más eszközhöz hasonlóan domborművel borítja, és kis kemény tüskék vannak a fején. A megkülönböztető jellemzők közé tartozik egy vibrátor az alapon, nyuszi formájában. A partnerrel való tapintható érintkezéskor automatikusan működésbe lép.

5. számú modell

Ez egy drága modell, amely kiváló minőségű kiberbőrből készült, és állítható rezgéssel van felszerelve. Működés közben a készülék testhőmérsékletre melegszik fel, így a partner nem érez különbséget a fúvóka és a srác valódi nemi szerve között. A fejlesztők arra törekedtek, hogy külsőleg a lehető leghasonlatosabbá tegyék ezt az eszközt egy valódi taghoz. A modell hordója tökéletesen sima, a szélén rózsaszín fej található.

Ha ezt a fúvókát vastagság meghosszabbítására használja, a szerv 2 cm-rel, hossza pedig 5-6 cm-rel növekszik.

Alkalmazás jellemzői

Bármilyen hosszabbító és sűrítő fúvóka szinte azonos módon készül. Ezért vannak olyan alapvető ajánlások, amelyeket minden modell használatakor be kell tartani.

Használat előtt a megvásárolt eszközt alaposan le kell mosni egy vízből és antibakteriális szappanból készített oldatban. Ez a fúvóka fertőtlenítésére szolgál. A készülék mosása után hosszában és szélességében is megnyúlik, hogy ne legyen probléma a fúvóka felhelyezésével. Vannak, akik használat előtt egy kis hintőport tesznek bele, hogy jobban bejusson a nemi szerv.

A fúvókát nagyon óvatosan húzzuk a szerv felületére, hogy véletlenül ne sérüljön meg semmi. Amikor a fej teljesen belefér a készülék belsejébe, a többi részét kigörgetheti a pénisz hosszában.

intimitás egy fúvókával a pénisz megnagyobbítására

Szexuális aktus előtt a fúvóka felületét kenőanyaggal megkenjük. Ez azért történik, hogy a partner ne érezzen fájdalmat és kényelmetlenséget szex közben. Az intimitás során minden mozdulat nagyon óvatosan és lassan történik.

A fúvóka megfelelő gondozást igényel, ezért közvetlenül a szexuális kapcsolat befejezése után alaposan le kell mosni szappannal és szárítani. Érdemes megjegyezni, hogy a készüléket minden magömlés után célszerű lemosni.

Ellenjavallatok

A pénisz nyújtásához minden srác használhatja a megfelelő fúvókát. Azonban még mindig van néhány figyelmeztetés, amelyekkel tisztában kell lennie:

pénisznagyobbító
 • Ne használjon ilyen eszközöket orális vagy anális szexhez.
 • A fúvókákat szigorúan az utasításoknak megfelelően használják.
 • Vérbetegségben szenvedők nem viselhetnek fúvókát.
 • A szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek a fúvóka használata előtt orvoshoz kell fordulniuk.
 • Használat előtt győződjön meg arról, hogy nincs allergia az anyagra, amelyből a fúvóka készült.

Következtetés

Néha a partnerrel való szex nem okoz örömet egy kicsi pénisz miatt. A probléma megoldására pénisznövelőket használnak.