Lehetséges-e a pénisz növelése: 10 módszer ellenőrzése a biztonság és a hatékonyság érdekében

Egyes férfiaknak eszébe juthat őrült gondolat: miért nem növeli meg a péniszét? Egyáltalán lehet hosszabbat és vastagabbat csinálni? Ezen a ponton megnyithatja anyagunkat, és megtalálhatja ezt a hasznos oktatási cikket. Tájékoztatjuk: igen, lehetséges. De vannak árnyalatok.

egy férfi belenéz a nadrágjába, és meg akarja nagyítani a farkát

Most néhány hirtelen tudományos felfedezésről: a tanulmányok rendszeresen azt mutatják, hogy sok srác, aki túl sokat aggódik készüléke méretéért, valójában teljesen normális méretű. Sajnos - a pornóanyagok jelenlegi elérhetősége miatt - elterjedt tévhit, hogy egy nagyon nagy kakas több örömet okoz egy barátnőnek. Nagy hiba. Egy 2017-es tanulmány kimutatta, hogy a mély csók, a genitális stimuláció és az orális szex kombinációja nagyobb valószínűséggel készteti a nőket orgazmusra.

Mi következik ebből? Valószínűleg rendben van a péniszed. Ha azonban növelni szeretné, több lehetőség is van. Egyesek rendkívül drágák és/vagy fájdalmasak, míg mások nem is garantálják a fenntartható eredményeket. Összegyűjtöttünk egy tucat ma elérhető péniszbővítési módszert, és rangsoroltuk őket a legsötétebbtől a leghasznosabbig.

10. Helyezze be az implantátumot

James Elist Godot Los Angeles-i sebész azt állítja, hogy ő az egyetlen a világon, aki speciális hossz- és vastagságnövelő műtétet végez a "Penuma" néven ismert szilikon implantátum segítségével. Elist azt állítja, hogy a hossza átlagosan 3, 8 centiméterrel nő, a kerülete pedig akár 6 centiméterrel; és már 1, 3 ezer ilyen implantátumot telepített. Hátrányok: A műtét 13 000 dollárba kerül, és a betegeket fertőzés vagy implantátum károsodás fenyegeti.

Jesse Chen bőrgyógyász hozzáteszi: "Az implantátum olyan, mint egy állandó erekció, amely megakadályozhatja a mozgást. "Képzeld el, hogy felálló farokkal futni indulsz. . .

9. Vágja le a szalagokat

Egyes sebészek a pénisz szalagjainak elvágásával hosszabbító műtétet végezhetnek, ami lehetővé teszi, hogy egy kicsit távolabb nyúljon ki a testből. Természetesen ez komoly kockázatokkal jár: hegszövet képződése, erekció közbeni fájdalom, ugyanazok a fertőzések, vagy például az érzékenység (vagy akár az egész funkció, úgymond) elvesztése. Ezenkívül drága, és a tanulmányok azt találták, hogy az eljárás körülbelül 1, 2 centimétert növel. Egyetértek, a betegek nem ezt várják el.

Chen megjegyzi, hogy egy ilyen plasztikai műtét után nehéz lehet az erekciót fenntartani, és általában bizonyos pozíciókban behatolni, ahol szükséges.

8. Pumpáljon zsírt

Ebben az eljárásban a sebészek először zsírleszívást végeznek, egy másik helyről pumpálnak ki zsírt a páciensből, majd fecskendővel fecskendezik be a kórokozóba. Ennek eredményeként, amint azt a nyugtalan kutatók észrevették, a szerv hossza (kevesebb mint 2, 5 centiméter), kerülete (kicsit több, mint 2, 5 centiméter) és úgymond súlynövekedése lehetséges. A fő les nem tart örökké; idővel kövér barátod eredeti méretére zsugorodhat. Ezenkívül, mint minden sebészeti beavatkozásnak, vannak bizonyos kockázatok. Íme egy példa: Egy 30 éves páciens pénisznagyobbítási műtét után halt meg, mert a zsír valamilyen módon bejutott a tüdejébe, és emiatt leállt a légzése.

7. Fecskendezze be a vérlemezkékben gazdag plazmát (vért)

Viszonylag új módszer: az eljárás során vérlemezkékben gazdag plazmát vonnak ki és fecskendeznek be a péniszbe, ami serkenti a véráramlást, és végül nagyobbá teszi a szervet.

"A klasszikus protokoll magában foglalja az injekciókat, amelyek mechanikusan pumpálják a vért több héten keresztül, ami megnyújtja a felfüggesztő szalagokat a hossz növelése és a keringés javítása érdekében" - magyarázza Chen. "Az őssejteket és exoszómákat hozzáadó továbbfejlesztett programok szintén nagyon népszerűek a praxisomban, mivel gyorsabban és következetesebben javítják a funkciót és a méretet. "

De jelenleg egyszerűen nincs elég kutatás ahhoz, hogy hosszú távú jó megoldásnak tekintsék.

6. Próbáld ki a jelq-t (jelqing)

Nem ismert, hogy a jelqing mikor jelent meg először, úgy tűnik, hogy az ősi arab civilizációban kezdték használni. Amit tudunk, az egy bizonyos kézi nyújtási technika, amellyel sokan megpróbálják növelni a pénisz hosszát és vastagságát.

„A legtöbb útmutató azt tanácsolja, hogy várja meg a majdnem teljes erekciót. Ezt követően kenőanyagot kell felvinni, és hüvelyk- és mutatóujjával erősen meg kell ragadnia a pénisz tövét. Nyomja össze a gyűrűt, és húzza végig a kezét, mintha "fejné". Azonnal fogja meg a bázist a másik kezével, és ismételje meg. "

Valóban nagyobb lehet a jelq a pénisz? A legtöbb orvosszakértő nemet mond, és hozzáteszik, hogy akár káros is lehet, például a pénisz görbületét okozhatja. Grant Stoddard önfeledten próbálkozott a jelqinggel két hétig, de nem talált változást a méretben.

„Könnyebb olyan péniszpumpát használni, amely valóban segíti a keringést" – mondja Chen.

5. Sétáljon hosszabbítóval

Számos eszközt fejlesztettek már ki, amelyeket a férfiak naponta viselhetnek a ruhájuk alatt, hogy fokozatosan megnyújtsák a pénisz, és növeljék a hosszát és/vagy a kerületét.

Egyes szakértők úgy vélik, hogy ezek az eszközök működhetnek, és egy nagyon kicsi, 2015-ös tanulmány kimutatta, hogy egy hosszabbító csaknem másfél hüvelykkel növelte a pénisz hosszát. Ugyanez a hős, Stoddard kipróbált egy Peyronie-kórban szenvedő férfiaknak tervezett hosszabbítót (ami nem volt nála). Miután majdnem egy hónapig használta ezt az eszközt, körülbelül 1, 2 centiméteres hossznövekedést tapasztalt.

Jamin Brambhatt, egy floridai urológus azonban azt mondja, hogy a kényelmetlenség és a hegesedés lehetősége nem ér annyit: "Nem sok kutatás folyik a hosszabbítók előnyeiről, és naponta több órát kell viselnie a legérzékenyebb bőrön. tested része. "

4. Fecskendezzen be dermális töltőanyagokat

A dermális töltőanyag injekció egy másik módszer, amely akár 2, 5 centiméterrel is növelheti a kerületet (ha hosszú ideig injekciózzák). Ez az eljárás népszerű Chen páciensei körében, mivel "azonnali hossz- és vastagságnövekedést kapnak".

De a hatás csak átmeneti. „A töltőanyagok élettartama attól függ, hogy mennyire aktív szexuálisan, mivel a nagyobb mobilitás fokozza a töltőanyagok anyagcseréjét" – mondja Chung. „Bár egy év után még van egy kis hátra, addigra nagy valószínűséggel meg akarja tenni magát. "Vannak potenciális mellékhatások is, beleértve a bőr alatti duzzanatot és zúzódásokat.

Az egyik srác, aki átesett ezen az eljáráson, adott egy interjút, ahol egy másik mellékhatásról beszélt - az alakváltozásról (görbület):

„Dr. Schafer tanácsa ellenére, hogy várjon a szexszel, valószínűleg túl korán, túl sokáig és túl lelkesen kezdtem az első injekció után. Ez azelőtt történt, hogy a töltőanyag teljesen összekapcsolódott a péniszem szöveteivel. Ha korábban nagyon egyenletes, gyönyörű péniszem volt, most egy kicsit domború lett a közepe. Lehet, hogy nem volt olyan nagy a dudor, de észrevettem valamit, mert alaposan megvizsgáltam a péniszem, kb. 42-43 éves.

Szerencsére az orvos az utóellenőrzésen további injekciókkal korrigálni tudta a formát.

3. Helyezze fel a fúvókát (szexhez)

Felnőttkellékeket árusító boltokban árulják, és egyszerűen a péniszre helyezik, mint egy óvszert – csak nagyobb terjedelműek és általában szilikonból készülnek. A tartozékokat eredetileg gyógyászati célokra fejlesztették ki, de ma már sokan használják szexjátékként is. "Növelik a vastagságot és a hosszt, és bordák vagy más domborulatok lehetnek a külső vagy belső falon, hogy stimulálják bármelyik partnert" - mondta Chen egy interjúban.

2. Borotválja le a szeméremtestét

Ha nem akarsz nyújtózkodni vagy dolgozni semmit, egy egyszerű dolgot tehetsz, hogy nagyobbnak tűnjön a pénisz: borotválja le szeméremszőrzetét. Gondolkozz el róla. Ha egy szeméremszőr bokor rejti el, kisebbnek tűnik, mintha teljes pompájában látható lenne.

1. Fogyni

Ez egyrészt optikai csalódás: a pénisz nagyobbnak tűnik, ha nincs elrejtve a kiálló has vagy a combok alatt. Másrészt, ha megszabadul a felesleges zsírtól, magasabb lesz a tesztoszteron szintje és javul a véráramlás, ami növelheti a libidót, és elősegítheti, hogy a pénisz jobban megteljen az erekció során.