Hogyan lehet meghosszabbítani a péniszt otthon?

A pénisz kis mérete talán a leggyakoribb komplexus a férfiak körében világszerte. A statisztikák megerősítik azt a tényt, hogy a legtöbb férfi még indokolatlanul is elégedetlen a nemi szerv méretével, amelyet a sztereotípiák és az ítéletek befolyásolnak. Valójában csak azután kell eldönteni, hogyan lehet meghosszabbítani a péniszt, miután az orvos úgy döntött, hogy a férfinak valóban ilyen problémája van.

Az orvosi gyakorlatban a kis méret problémájának egyértelmű megjelölése van - mikropénisz, amelyet elősegítenek bizonyos patológiák és rendellenességek a szervezetben. Egy ilyen probléma konzervatív és radikális módszerekkel kezelhető. Ha a problémák nem kritikusak, megengedett a „kímélő módszerek" alkalmazása - ez a pénisz hosszabbító fúvókája, speciális gélek és kenőcsök, masszázs vagy gyakorlatok, hagyományos orvoslás és gyógyszerek.

Lehet-e tagot hosszabbítani?

Ma még a fiatal és szexuálisan aktív férfiak körében sem ritkák a szakorvosok által rögzített kis péniszmérettel kapcsolatos problémák.

Nő mérési férfi pénisz

Ebben a tekintetben sokakat érdekel az a kérdés, hogy lehetséges-e a pénisz meghosszabbítása, valamint mennyire hatékonyak és biztonságosak a kiválasztott módszerek. A szakorvosok először a páciens teljes körű vizsgálatát végzik el, hogy megelőzzék azokat a belső patológiákat és genetikai rendellenességeket, amelyek mikropénisz problémához vezethetnek.

Szakértői vélemény!Egy kis pénisz öndiagnózisa ostoba és ésszerűtlen. Először is, az embernek meg kell határoznia a normál mutatókat, majd figyelembe kell vennie olyan tényezőket, mint az öröklődés és a genetika, az ember életkora és testösszetétele, valamint a nemzeti jellemzők.

Ha konzervatív módszerekről beszélünk, mindegyik garantálja a kisebb eredményeket, de természetes és biztonságos módon, következmények és mellékhatások nélkül. Ezek a következő módszereket tartalmazzák:

 • speciális óvszer használata (átmeneti hatás);
 • fúvókák használata (ideiglenes hatás is);
 • gyakorlatok és masszázs (halmozott hatás);
 • terápia kenőcsökkel és krémekkel;
 • gyógyszeres terápia (csak orvos által előírt);
 • receptek és a hagyományos orvoslás.

A változás folyamatának felgyorsítása, valamint a maximális hatás elérése érdekében több módszert is alkalmazhat egyszerre egy komplexumban, de csak urológussal vagy andrológussal egyetértésben. A végeredményben a nemi szerv maximális növekedése +5 cm lehet.

Hogyan lehet megnövelni a férfi péniszt otthon?

Az első dolog, ami a legtöbb férfit érdekli, az az, hogyan lehet otthon meghosszabbítani a péniszt. Ez azzal magyarázható, hogy sok férfi a probléma kényes volta miatt nem mer orvoshoz fordulni. Ebben az esetben megengedett a kímélő technikák alkalmazása, de csak szigorúan az utasítások és jelzések szerint. Ezek lehetnek speciális eszközök, amelyek egyszeri, de stabil hatást adnak, vagy lehetnek hosszú ideig használt eszközök.

Speciális óvszer

A legáltalánosabb módja annak, hogy gyors és hatékony hatást érjen el, az óvszer, amely meghosszabbítja a pénisz. Az ilyen eszközök széles körben elterjedtek Európában, megvásárolhatók speciális üzletekben vagy az interneten keresztül. A gyártó gyakran kiegészíti az ilyen óvszereket speciális tüskékkel, hogy fokozza a szexuális érintkezés érzését.

Tüskés óvszer, amely megnöveli a pénisz szex közben

Ez a technika körülbelül 2-3 további centimétert ígér a pénisz teljes méretéhez, de ezt a fogamzásgátlót csak egyszer használhatja. A szakértők megjegyzik, hogy ez a technika a leghigiénikusabb más fúvókákkal és eszközökkel összehasonlítva. Az óvszer naponta és akár többször is használható, míg a fúvókák szüneteket igényelnek.

Fúvókák és egyéb tartozékok

Napról napra növekszik az ideiglenes, de mégis biztonságos és hatékony péniszbővítéshez szükséges különféle fúvókák száma. Mindegyik típus egy adott probléma kiküszöbölésére irányul, nevezetesen:

 • bővülő fúvókák;
 • hosszabbítás;
 • a csikló és a hüvely stimulálására;
 • vibrátorral;
 • nyitott és zárt típus.

Sok múlik magának az embernek a preferenciáitól, valamint a céljaitól. A megnövelt szilikon fúvóka lehetővé teszi a férfi számára, hogy néhány centiméterrel növelje a méretét, és egy eltérő dombormű segít maximális élvezetet nyújtani egy nőnek. A vastag falú, vastag falú sapkák térfogatot adnak a pénisznek, szorosabb, fényesebb behatolást ígérve.

Hosszabbító fúvóka - ideiglenes módja a pénisz növelésének

Vannak olyan erekciós gyűrűk is, amelyek segítenek a férfinak abban, hogy a lehető leghosszabb ideig fenntartsa az erekciós állapotot, és ezáltal meghosszabbítja a szexuális kapcsolatot. A gyűrűt az alapra helyezik, összenyomja a pénisz, így megakadályozza, hogy a vér elhagyja a pénisz barlangos testeit. A hosszabbító fúvókák lehetővé teszik, hogy azonnal 2-5 cm-rel növelje méretét, egy speciális dombormű és kiegészítő elemek pedig stimulálják a női nemi szerveket.

Tájékoztatásul!A rengeteg fúvóka és eszköz közül, amelyek gyorsan megoldják az elégtelen péniszméret problémáját, a szakértők két terméket emelnek ki. Ez egy olyan fúvóka, amely 3, 5 cm-rel növeli az átmérőjét és 4, 5 cm-rel a hosszát, valamint egy cyberskin fúvóka beépített vibrátorral, amely akár 5 cm-rel növeli a pénisz hosszát és 1, 5 cm-rel. vastagság. Az ilyen eszközök egyetlen negatívuma az, hogy mennyibe kerül a fúvóka.

Masszázs és testmozgás

A nemi szervekre gyakorolt fizikai hatás segítségével az ember olyan természetes folyamatokat hozhat létre, amelyek felelősek a pénisz vérellátásáért és a barlangos testek nyújthatóságáért. A leghatékonyabb és leghasznosabb technika a masszázs és a speciális gyakorlatok, amelyeknek köszönhetően néhány nap után 1-2 cm-es növekedés érhető el, de ennek a technikának a legfontosabb előnye a hosszú ideig tartó hatás .

A férfi a masszázs után a hímtag méretével lepte meg a lányt

Végezze el a masszázst a következő módon:

 1. A pénisz nyújtása ellazult állapotban. Ehhez meg kell nyújtania a péniszt a kezével különböző irányokba, de óvatosan, kényelmetlenség nélkül.
 2. A jelqing egy olyan fizikai gyakorlat, amely a pénisz fejésre emlékeztető kézmozdulatokkal történő nyújtását igényli. Az ilyen gyakorlatokat szigorúan a pénisz félig erekciós állapotában kell végrehajtani.
 3. Körkörös masszázs, amely elősegíti a reproduktív szerv normál vérellátásának megteremtését.
 4. Megfogó masszázs - a pénisz szorosan össze van szorítva az ujjakkal, és amikor az erekció megjelenik, a férfinak egy ideig meg kell tartania a fogást a tövénél. Ez vérvisszatartáshoz vezet a barlangos testekben, ezek viszont kissé megnyúlnak, ezáltal természetes módon megnövelik a pénisz méretét.

Ugyanakkor meg kell értenie, hogy a helytelen masszázs traumatikus eljárás, ezért fontos, hogy ne vigyük túlzásba a nemi szervekre gyakorolt hatással.Előzetesen jobb, ha oktatóvideókat néz az interneten, ahol a masszázst és a gyakorlatokat szakember végzi.

Krémek és kenőcsök

A péniszbővítő gyógyszerek helyi alkalmazása egy elterjedt technika, amely nem ígér komoly mellékhatásokat a férfinak, csak gyors hatást és könnyű használhatóságot.

A krémek és kenőcsök gyorsan hatnak, könnyen felszívódnak, nem hagynak foltot a ruhákon, nem befolyásolják az egyéb funkciókat és a hormonszintet, és ami a legfontosabb, diszkréten használhatók.

A következő nevek kerültek be a legjobb krémek és kenőcsök legjobb értékelésébe:

 1. A bogáncs, a perui maka, a goryanka és a zuzmó kivonatát tartalmazó gél segít a maximális erekció gyors elérésében, és a kumulatív hatás érdekében állandó használatot is tesz.
 2. Szintetikus étrend-kiegészítő chili paprika kivonattal az erekció fokozására, ehhez a krémhez naponta 2 alkalommal kell alkalmazni.
 3. A férfi egykomponensű RKK-n alapuló krém - a kumulatív hatás eléréséhez a terméket legalább 3 hónapig kell használni.
 4. A gyömbér- és aranygyökér-kivonatokon, argininen és aktív pektineken alapuló gél hasznos eszköz a potencia növelésére, növeli a szerv méretét az erekció során a barlangos testek stimulálásával és nyújtásával.
 5. Fehérjéket, aminosavakat és kollagén komplexet tartalmazó termék - a kumulatív hatás érdekében naponta kétszer kell alkalmazni, és a növényi összetétel garantálja a mellékhatások hiányát.
 6. Krém muira puamával, vadgesztenyével és borbolya - felelős a hosszú és tartós erekcióért, a krémet naponta kétszer kell felvinni.
 7. Krém medveepével, pézsmaszarvas pézsmával, szibériai seprűvel és phellodendron gyümölccsel. Egy ilyen eszköz segítségével nő a tesztoszteron termelése, és a krém még a pénisz alakjának kiegyenesítését is segíti deformációkkal.
 8. Kumulatív hatású francia gyógyszer, amelyet 1, 5-2 hónapig kell alkalmazni a nemi szerv méretének növelésére.

Az ilyen helyi szerek összetétele olyan növényi eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek serkentik a véráramlást, a barlangos barlangos testek tágulását, és meghosszabbítják az erekciót.

Előkészületek

A gyógyszerek segítségével megoldhatja a szervezetben a normától való bármilyen eltérést és rendellenességeket, beleértve a kis péniszméret problémáját is. Csak azért fontos, hogy orvoshoz forduljon, hogy ő írjon fel egy adott gyógyszert és annak kezelési rendjét.

Az ilyen gyógyszereknek köszönhetően a pénisz szöveteiben értágulat lép fel, a véráramlás és a barlangos testek kapillárisainak vérellátása fokozódik. A tabletták és a helyi készítmények hatáselve hasonló, de a tabletták hosszú és stabil hatást garantálnak. Ugyanakkor csak a rendeltetésüknek és az utasításoknak megfelelően használhatók.

Népi receptek

A hagyományos orvoslás hatékony és a szakemberek által elismert technika, amely lehetővé teszi számos egészségügyi probléma biztonságos és kíméletes megoldását. A reproduktív szerv otthoni növelése nem hagyományos receptek segítségével lehetséges, de csak integrált megközelítés és a pénzeszközök felhasználási szabályainak betartása esetén. Ma a következő recepteket ismerik el a leghatékonyabbnak:

 1. Vegyünk 100 gr. kakukkfű fűszernövények, forrásban lévő vízben lefőzve és több órán át infúzióban töltve, majd 4 hónapig rendszeresen reggeli és vacsora előtt fél pohárral.
 2. Késsel vagy mozsárral 200 gramm fokhagymát összetörnek, és 200 gramm alkoholt adnak hozzá. 10 napig a tinktúrát száraz, sötét helyen tartjuk, rendszeresen rázva. Ezt követően a szűrt szert 25 cseppet kell bevenni 3 hónapig.
 3. Hideg vízben keverjünk el egy teáskanál ürömmagot, forraljuk 10 percig, majd szűrjük le, hűtsük le és igyunk meg naponta háromszor fél pohárral.

Ezenkívül a ginzeng, a gyömbér, az eleutherococcus, a galagonya, a Ginkgo Biloba megkülönböztethető a pénisz megnagyobbítására alkalmas növények közül.Egy másik jól ismert technika a pénisz szódabikarbónával történő megnagyobbítása. Ehhez zuhanyozás vagy fürdés után a péniszt növényi olajjal kell kenni, majd egy kis szódát kell alkalmazni, és a masszázst szivaccsal körkörös mozdulatokkal végezzük.

Sebészeti módszer a pénisz megnagyobbítására férfiaknál

A műtéti technika csak akkor megfelelő, ha a konzervatív technikák nem hatékonyak, és nem képesek megszüntetni azokat az előfeltételeket és patológiákat, amelyek a pénisz fejletlenségéhez vezettek. A műtétre utaló jelek lehetnek az orvos alábbi diagnózisai:

 1. Mikropénisz az agyalapi mirigy hormonok hiánya miatt.
 2. Deformációk vagy anomáliák a pénisz fejlődésében, például a barlangos testek fibrózisa, trauma, a pénisz hipo- és epispadiája.
 3. A reproduktív szerv involúciója az elhízás hátterében, csökkent szöveti rugalmasság vagy az izomrendszer tónusa.
A péniszbővítő műtét szakaszai

A műtéti módszer kiválasztásakor az orvos figyelembe veszi a páciens testének indikációit és egyéni jellemzőit. Leggyakrabban ligamentotomiát alkalmaznak, vagyis a pénisz 2-6 cm-es megnyújtásának műtétét. . Egy másik technika a lipofilling, vagyis a pénisz vagy csak a fej vastagítása zsírszövet átültetésével. A faloprotézis vagy a "Perovik" műtétet is gyakorolják (a fej és a barlangos testek szétválasztása, ahol a porcszövetet beültetik).

Mennyibe kerül a műtét?

A sebészeti beavatkozás a szakember szélsőséges döntése, amelyet akkor hoznak meg, ha semmilyen alternatív módszer nem volt hatékony. Magán a műtéten kívül az orvos szükségszerűen pszichológust nevez ki a páciens számára. Ezenkívül egy férfi pénisznagyobbítási műtét tisztességes pénzbe kerül.

Az árképzést befolyásolja az ország és a város, ahol a klinika található, arculata és a szakorvosok képzettsége, valamint a működés típusa, felszereltsége és egyéb finomságok.

Következtetés

A pénisz megnagyobbodása nem lehet rögeszme egy férfi számára, különben még a hatékony terápia befejezése után sem lesz elégedett az új mérettel. Leggyakrabban alternatív és konzervatív módszereket alkalmaznak, legyen szó fúvókákról, masszázsról vagy gyógyszerekről. Ezzel párhuzamosan használhatja a hagyományos orvoslás receptjeit. A műtét az utolsó lehetőség, ha a rendelkezésre álló technikák egyike sem bizonyult hatékonynak.