Vélemények erről: Maral Gel

 • Péter
  Kipróbáltam a Maral Gelt, a péniszem 4 cm-re nőtt egy hónap alatt, akkor használtam, amikor üzleti útra indultam. Röviden: nekem 15 cm volt, most 14 éves, és tisztességesen megnőtt. Megérkezésem után a feleségem azonnal észrevette a változásokat, megkérdezte - mi van vele? Azt válaszoltam, hogy sok sárgarépát ettem, és nem mondtam igazat. Kezdte jobban tetszeni neki.
  Maral Gel
 • Milán
  1, 5 centim van a péniszig 1, 5 hónapig, gond nélkül megnőtt. Meg vagyok döbbenve. Először nem hittem abban, hogy Maral Gel segíthet. Meryl pénisz minden héten, és az eredmény valóban megvan, és ez több mint nekem megfelel, most 20 cm van egy fillérrel, régebben 15 voltam lófarokkal.
  Maral Gel
 • Balázs
  Dolog!!! Örömmel mentem át egy rövid véleményt, röviden, 2 hete használom, már 2 centiméterrel nőtt, ma az uralkodóm megerősítette, általában továbbra is nagy örömmel használom tovább, és tanácsot adok mindenki.
  Maral Gel
 • Bence
  Úgy döntöttem, hogy megnövelem a péniszemet Maral Gellel. Kihasználtam, és 5 hét alatt 4 cm-rel megnőtt a péniszem, a vastagsága pedig irreális volt. Az ügyfelek örömmel sikítanak (sztriptízben dolgozom), előfordul, hogy a péniszem nem mászik a végéig, és ez fáj nekik, ahogy ők maguk is elismerik. De sokkal magabiztosabb lettem, jobban érzem magam.
  Maral Gel
 • Bence
  Nem azt mondva, hogy nem tetszett a méretem, de mégis hozzá akartam adni pár extra centit. Sokáig kerestem, hogyan lehet ezt megtenni, de végül rábukkantam Maral Gelre. És tudod mit? Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, egy hónap alatt 4 centivel nőtt a péniszem! Mindenkinek tanácsot adok.
  Maral Gel
Felhasználói értékelés Maral Gel
4.5
6